+382 (0)69 150 020  |   Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Hotel je samo za odrasle

Destinacija

Budva Stari Grad

Budva Stari Grad

Budva je "turistička prijestonica" Crne Gore. Objedinjuje dvije strane crnogorskog života: savremeni dinamički aspekt i drevni duh koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Pokaži na mapi

Katun Reževići

Katun Reževići

Tradicionalna arhitektura Rijeke Reževići u Paštrovića stilu razlikuje se od ostatka Crne Gore, favorizujući redove kuća sa terasama i kamenim zidovima, malim prozorima, jednostrukim krovovima i pločicama od terakote. Ovo šarmantno selo nudi nekoliko lepih primera tradicionalne gradnje i iako je vidljiva gentrifikacija, fokus je bio na restauraciji, a ne na rušenju.

Pokaži na mapi

Sveti Stefan

Sveti Stefan

Hotelski kompleks Sveti Stefan, smješten na istoimenom ostrvu, predstavlja jedinstveni simbol crnogorskog primorja. Ribarsko selo je izgrađeno u 15. veku zahvaljujući pripadnicima plemena Paštrovići. Blago zaplenjeno sa turskih brodova koristili su za izgradnju svojih domova na ostrvu. Ovo utvrđenje nazvano je po crkvi Svetog Stefana. Zahvaljujući svom geografskom položaju Sveti Stefan je bio trgovačko i transportno središte Paštrovića.

Pokaži na mapi

Bokokotorski zaliv

Bokokotorski zaliv

Kotor je najstariji grad i luka na jadranskoj obali. Grad umotan u utvrđenja poput bebe u kolevci. Osnovali su ga i izgradili Rimljani u 9. veku, ovo je jedno od mesta UNESCO-a koje stoji kao veličanstveno turističko odredište u Crnoj Gori i Bokokotorskom zalivu.

Pokaži na mapi

Cetinje

Cetinje

Cetinje je simbol crnogorske nacije i države, nastalo u srednjem vijeku tokom rata za nezavisnost i slobodu. Grad časti, hrabrosti i odanosti prema vlastitoj zemlji!

Pokaži na mapi

Nacionalni park Durmitor

Nacionalni park Durmitor

Ovaj nacionalni park koji oduzima dah formirali su glečeri, a njime prolaze reke i podzemni potoci. Duž kanjona reke Tare, koja ima najdublje klisure u Evropi, guste borove šume prošarane su bistrim jezerima i sadrže širok spektar endemske flore.

Pokaži na mapi

U toku Vašeg boravka na raspolaganju Vam je digitalna aplikacija GuesTool. Ovu aplikaciju možete lako instalirati na Vaš spartphone i kroz aplikaciju se upoznati sa našom ponudom, uslugom, kao i preporukama kako da provedete vrijeme u toku Vašeg boravka. Takođe možete slati upite za ponude i rezervisati usluge na nekoliko jezika. Od trenutka kada se prijavite u hotel aplikacija će biti aktivirana i moći ćete jednostavno i lako da komunicirate sa nama u toku Vašeg boravka. Do tada, pozivamo Vas da se upoznate sa ponudom hotela Vivid Blue Serenity Resort.
wsPayWebSecureLogo 118x50 transparent mc idcheck hrz ltd pos visa secure|Visa23 MasterCard23 maestro23

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Prvi saznajte sve o našim specijalnim ponudama!