+382 (0)69 150 020  |   Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Hotel je samo za odrasle

O Hotelu

Novi sjajni dragulj budvanske rivijere

Mi kreiramo USPOMENE za pamćenje

Pažljivo osmišljenim arhitektonskim dizajnom hotel se savršeno uklapa sa svojim mediteranskim okruženjem. Kombinujući zapanjujuće prirodne ljepote s mirnim zaklonom, Vivid Blue čini dragocjeni sklad s prirodom. Nevjerovatan pejzaž prekriven zimzelenom vegetacijom, primamljive plaže i more boje plavog topaza idealno je mjesto na kojem je ušuškan Vivid Blue Serenity Resort.

Raskošni hotel s 4 zvjezdice izranja na suncem okupanom jadranskom horizontu nudeći izvanredan doživljaj odmora koji premašuje očekivanja i najzahtjevnijih gostiju. Elegantni, moderno-mediteranski hotelski koncept sa ekskluzivnim sadržajima i izuzetnim dizajnom osiguravaju idealne uslove za ugodan boravak.

Hotel raspolaže sa 34-om luksuznom smještajnom jedinicom, zajedno sa premium Olivine restoranom, rajskim infinity bazenom i posvećenim Clinique Beauty & Spa centrom, poznatim kao Aqua Blue. Pored izvanrednih standarda usluge, svaki sprat hotela predstavlja unikatan koncept sa različitim dekorom, materijalima i bojama kako bi se kreirala atmnosfera koja donosi raznolikost u dizajnu, modernoj arhitekturi i komfornim detaljima.

Od Ocean Dream do Blue Moon sprata, pored ultra modernih sadržaja, gosti mogu uživati u orginalnom stilu i udobnosti, te u panoramskom pogledu na plavi Jadran. 

Sunbed

Panorama i pogled na more

Altitude

Veliki broj sunčanih sati

Pool

Mjesto opuštanja i medicinskih tretmana

Spa

Specijalni SPA/Wellness koncept

Food

Mediteranska kuhinja sa autentičnim jelima

Man

Ljubazno osoblje / odlična usluga

U toku Vašeg boravka na raspolaganju Vam je digitalna aplikacija GuesTool. Ovu aplikaciju možete lako instalirati na Vaš spartphone i kroz aplikaciju se upoznati sa našom ponudom, uslugom, kao i preporukama kako da provedete vrijeme u toku Vašeg boravka. Takođe možete slati upite za ponude i rezervisati usluge na nekoliko jezika. Od trenutka kada se prijavite u hotel aplikacija će biti aktivirana i moći ćete jednostavno i lako da komunicirate sa nama u toku Vašeg boravka. Do tada, pozivamo Vas da se upoznate sa ponudom hotela Vivid Blue Serenity Resort.
wsPayWebSecureLogo 118x50 transparent mc idcheck hrz ltd pos visa secure|Visa23 MasterCard23 maestro23

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Prvi saznajte sve o našim specijalnim ponudama!