+382 (0)69 150 020  |   Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Olivine Restoran

INFORMACIJE I REZERVACIJE

Odlična Lokacija, USLUGA i ugođaj

Uhvatite zalazak sunca sa koktelom u ruci, ili uživajte u opuštenoj večeri sa pogledom na budvansku rivijeru.

Olivine nudi gostima a la carte fuziju ukusa iz cijelog svijeta, koristeći lokalne proizvode za nezaboravan gastro ugođaj. Izvrsne kulinarske delicije pripremljene pod vođstvom šefa kuhinje Basil Al-Sibai, uvijek su svježe pripremljeni i ukusni obroci. Inspiraciju za jelovnik crpi iz raznih krajeva svijeta u kojima je usavršio svoj kulinarski zanat.

Jelovnik restorana prati sezone, kako bi se samo najsvježiji i najzdravije sezonske namirnice našle na stolu u restoranu Olivine. Kroz kombinaciju domaćih proizvoda i univerzalnih recepata, gosti mogu uživati u izvrsnim novim jelima ili poznatim jelima s dodirom Mediterana.

Bilo da se radi o intimnoj večeri ili posebnom događaju, tim restorana nudi vrhunsko iskustvo užitka u jelu, personalizovanu uslugu i ugodan ambijent od trenutka kada ste rezervisali svoj mjesto.

Enterijer restorana predstavlja elegantan dizajn koji u nastavku ima prostranu terasu sa infinity bazenom i fascinantnim pogledom na more, koji spaja lijep vidik, odličnu gastronomiju i izvrsnu uslugu.

Olivine je ekskluzivno novo mjesto na rivijeri gdje ćete otkriti nove ukuse, spajajući izvrsna jela sa pažljivo odabranim vinima i prvoklasnu uslugu.

Za one koji žele kombinovati izvrsnu hranu i opuštanje, hotel nudi niz paketa koji kombinuju tretmane, ishranu, noćenje i wellness.

Basil Al-Sibai - Novi šef kuhinje Restorana Olivine
Talas novih ukusa

Čast nam je i zadovoljstvo da Vam predstavimo novog šefa kuhinje Restorana Olivine, Basil Al-Sibai. Učio od najboljih svjetskih kuvara iz Monaka, Barselone i Abu Dabija, kao što su:
Master Chef Erik Chavot, Head Chef Durga Mistra, Culinary Maestro Tong Chee Hwee, Culinary Director Eyck Zimmer.

Kuvao za šeika Mansour bin Zayed Al Nahyan, člana kraljevske porodice (royal family) Abu Dabija.

Njegova jela su specijaliteti mediteranske, francuske i balkanske kuhinje, u kombinaciji sa začinima bliskog istoka, što daje specifičnu aromu jelima, koja su samim tim jedinstvena na našoj obali.

wsPayWebSecureLogo 118x50 transparent mc idcheck hrz ltd pos visa secure|Visa23 MasterCard23 maestro23

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Prvi saznajte sve o našim specijalnim ponudama!